Piątek, 19 kwietnia 2024
www.bigduo.pl
Rok założenia 1991
  Regulamin   |   Cennik   |   Rejestracja   |   Kontakt   |   Medycyna   |   Motoryzacja   |  Eng.  
Menu
Szukanie - dowolna fraza
Szukanie proste - branże
Szukanie zaawansowane
Szukanie szczegółowe
Wyślij zapytanie
Zobacz zapytania
Informacja - katalog haseł
Informacja gospodarcza
Logowanie
Kursy walut NBP w zł.
na dzień 19.04.2024
USD4.06880.0129
EUR4.33160.0007
CHF4.47870.0150
GBP5.06150.0026
Katalog Medyczny woj. slaskiego
Katalog motoryzacyjny woj. slaskiego
Serwisy partnerskie
Wirtualne Podlasie - Białystok
Renado - Informacja Gospodarccza 9434 - Gorzów Wielkopolski
RBIT - Informacja Gospodarcza 9434 -Rzeszów
Całodobowa Ogólnopolska Informacja Telefoniczna 9434 - Kraków
Informacja o Firmach - Hipolit - 9434 - Szczecin
Bank Informacji Gospodarczej i Medycznej - Lublin
Pomorskie Biuro Informacji Medycznej
Wyszukiwanie proste
 
Wprowadź szukaną frazę :    
Warning: pg_result(): Unable to jump to row 4 on PostgreSQL result index 20 in /var/www/html/portalbigduo/firmy.php on line 24
   
  Ilość znalezionych firm : 31 do 3  
Drukuj
  AGMAR FPUH
42-130  Wręczyca Mała - woj. śląskie
Długa  69
tel. 695-370-968
Producent przetworów owocowo warzywnych: grzyby marynowane, papryka konserwowa, ogórek konserwowy, sałatki wielowarzywne, szczaw, marchew, buraczki, kapusta czerwona i biała.
  P H D U I E N W S
  JAMAR ZPS Sp.Jawna
42-165  Lipie - woj. śląskie
Albertów  69
tel. 034 318-84-63
Producent artykułów spożywczych: ogórki konserwowe, papryka, groszek, kukurydza, fasolki, mieszanki warzywne, sałatki, koncentraty pomidorowe, keczupy, przyprawy do zup, musztardy, ocet, dżemy,marmolady, syropy.
  P H D U I E N W S
  PIOMAR S.C. M&M KOWALSCY
98-337  Strzelce Wielkie - woj. łódzkie
Marzęcice  45
tel. 034 311-25-48
Produkcja owocowo-warzywna: pieczarka, boczniak, marmolada twarda, dżem, ogórek, kapusta, buraczki, ćwikła, sałatki, musztarda, koncentraty. Produkcja suszy.
1. Pieczarki marynowane, pieczarki blanszowane, boczniak marynowany
2. Ogórek konserwowy i kwaszony.
3. Kapusta kwaszona i czerwona.
4. Sałatki: warzywna, szwedzka, warzywno-grzybowa.
5. Buraki ćwikłowe, ćwikła z chrzanem, chrzan.
6. Musztarda: sarepska, delikatesowa, stołowa.
7. Ocet 10%.
8. Szczaw.
9. Przecier ogórkowy.
10. Koncentrat pomidorowy 30%.
11. Marmolada (wiadra, karton, luzem).
12. Powidła śliwkowo węgierkowe.
13. Dżem: porzeczkowy, z czarnej porzeczki, wiśniowy, z aronii.
14. Jabłka prażone.
15. Papryka konserwowa.
16. Produkacja suszy.
  P H D U I E N W S
  Ilość znalezionych firm : 31 do 3  

BIG-DUO Informacja Gospodarcza (c)