Kursy walut NBP w zł. na dzień 25.04.2024 | USD | 4.0276 | -0.0141 | EUR | 4.3198 | 0.0021 | CHF | 4.4131 | -0.0071 | GBP | 5.0427 | 0.0207 |
|
|
Wyszukiwanie proste |
|
| |
Ilość znalezionych firm : 4 | 1 do 4 | | Drukuj | | | | FRUBEX P.P.H. JAN BĘBEN 42-115 Pajęczno - woj. łódzkie Dylów Szlachecki 54C tel. 034 311-22-51 Przetwory owocowo-warzywne: kompoty, chrzan, ogórki konserwowe i
kiszone, koncentraty pomidorowe, sałatki warzywne, kapusta, ćwikła, buraczki. Olej w butelkach, majonezy, krem chrzanowy. Musztarda.
1. Przetwory warzywne i owocowe:
- kompoty, chrzan, ogórki konserwowe, ogórki kiszone, koncentraty
pomidorowe, sałatki warzywne o różnych smakach, kapusty
pasteryzowane, wikła, buraczki.
2. Olej w butelkach, majonezy, krem chrzanowy.
3. Musztarda w róznych gatunkach i rodzajach.
Wszystkie wyroby pakowane są w słoiki szklane oróżnych pojemnościach i foliowane w paczki. | | | | | P H D U I E N W S |
| | | FRUCTOS-KIJANKA Klimczak i Kijanka Spółka Jawna 98-355 Działoszyn - woj. łódzkie Wojska Polskiego 9/11 tel. 0-43 841-32-45 Przetwórstwo owocowo-warzywne: sosy, majonezy, musztardy, kremy, ogórki konserwowe, chrzan, sałatki wielowarzywne, ketchupy, papryka konserwowa, kapusty, koncentrat pomidorowy.
1. Produkcja przetworów owocowo warzywnych:
- burak tarty 0.370 litra
- wikła 0.320 l
- chrzan 0.90 l i 0.270 l
- grill sos 0.215 l
- kapusta czerwona 0.500 l, 0.720 l, 0.900 l
- kapusta kwaszona 0.720 l, 0.900 l
- ketchup 0.250 l, 0.500 l, 0.900 l, 5 kg (wiaderko), beczki
- koncentrat pomidorowy 0.200 l, 0.900 l
- krem chrzanowy 0.215 l,
- krem czosnkowy 0.212 l
- catering - ketchup, majonez, musztarda, sałatki wielowarzywne.
| | | | | P H D U I E N W S |
| | | FRUKTUS Stanisław Kowalczyk i Wspólnicy 42-110 Wąsosz Dolny - woj. śląskie Traugutta 130 tel. 34 317-78-12 Przetwórstwo owocowo warzywne. Produkcja: majonezu, musztardy, chrzanu, ogórka, papryki, sałatki, pieczarki, dżemu, octu, oliwy z oliwek, powideł śliwkowych, przecieru ogórkowego, koncentratu pomidorowego, ćwikły, buraczków, kremu chrzanowego, kapusty białej kwaszonej, przyprawy do zup, selera, sosu tatarskiego, szczawiu, żurku, kapusty czerwonej, ogórków konserwowych i kwaszonych. Majonez, musztarda, musztardy, chrzan, ogórek, papryka, pieczarka, dżem, ocet, oliwa z oliwek, powidła, przecier ogórkowy, koncentrat pomidorowy, ćwikła, buraczki, przyprawa do zup, seler, szczaw, żurek.
sekretariat@fruktus.com.pl
export@fruktus.com.pl
sprzedaz@fruktus.com.pl | | | | | P H D U I E N W S |
| | | WALDI BEN Józef Bęben 98-355 Działoszyn - woj. łódzkie Zalesiaki 50 tel. 43 841-35-70 Produkcja przetworów owocowo-warzywnych: buraki, chrzan, ćwikła, fasolka konserwowa, groszek koserwowy, marchew, majonez, kapusta czerwona, koncentrat pomidorowy, kapusta kwaszona, kompot, krem chrzanowy, ogórek konserwowy, ogórek kartuzki, papryka, przeciery, pieczarki marynowane, sałatki, seler, żurek, szczaw. Ogórki kartuzkie, wyborowe z rodzynką, zakąskowe, chrzan śmietankowy. Pomidory konserwowe. Dżemy. Patisony, marchew konserwowa.
| | | | | P H D U I E N W S |
|
|
Ilość znalezionych firm : 4 | 1 do 4 |
|