Kursy walut NBP w zł. na dzień 28.03.2024 | USD | 4.0081 | 0.0224 | EUR | 4.3191 | 0.0038 | CHF | 4.4228 | 0.0210 | GBP | 5.0474 | 0.0147 |
|
|
Wyszukiwanie proste |
|
| |
Ilość znalezionych firm : 4 | 1 do 4 | | Drukuj | | | | AGMAR FPUH 42-130 Wręczyca Mała - woj. śląskie Długa 69 tel. 695-370-968 Producent przetworów owocowo warzywnych: grzyby marynowane, papryka konserwowa, ogórek konserwowy, sałatki wielowarzywne, szczaw, marchew, buraczki, kapusta czerwona i biała. | | | | | P H D U I E N W S |
| | | ALMAR Zakład Przetwórstwa Owoców i Warzyw 98-355 Działoszyn - woj. łódzkie Zalesiaki 57 tel. 43 841-35-60 Rok założenia 1986. Produkcja szerokiej gamy przetworów owocowo-warzywnych : ogórki konserwowe, papryka konserwowa, sałatki warzywne, wiśnie drążone, chrzany, sałatki warzywne, seler konserwowy, przyprawy do zup, przecier ogórkowy, kapusta kwaszona (kiszona), kapusta czerwona z jabłkiem, ćwikła, buraczki konserwowe, mieszanki warzywne, kompoty owocowe, fasola konserwowa, chrzan tarty, sałatki jarzynowe - szeroka gama sałatek warzywnych. Przyprawa do zup, pieczarka marynowana, żurek staropolski. Firma nagrodzona medalem POLSKI PRODUCENT ŻYWNOŚCI w roku 1998. Laureat konkursu Agroliga 2000. | | | | | P H D U I E N W S |
| | | FRUBEX P.P.H. JAN BĘBEN 42-115 Pajęczno - woj. łódzkie Dylów Szlachecki 54C tel. 034 311-22-51 Przetwory owocowo-warzywne: kompoty, chrzan, ogórki konserwowe i
kiszone, koncentraty pomidorowe, sałatki warzywne, kapusta, ćwikła, buraczki. Olej w butelkach, majonezy, krem chrzanowy. Musztarda.
1. Przetwory warzywne i owocowe:
- kompoty, chrzan, ogórki konserwowe, ogórki kiszone, koncentraty
pomidorowe, sałatki warzywne o różnych smakach, kapusty
pasteryzowane, wikła, buraczki.
2. Olej w butelkach, majonezy, krem chrzanowy.
3. Musztarda w róznych gatunkach i rodzajach.
Wszystkie wyroby pakowane są w słoiki szklane oróżnych pojemnościach i foliowane w paczki. | | | | | P H D U I E N W S |
| | | PIOMAR S.C. M&M KOWALSCY 98-337 Strzelce Wielkie - woj. łódzkie Marzęcice 45 tel. 034 311-25-48 Produkcja owocowo-warzywna: pieczarka, boczniak, marmolada twarda, dżem, ogórek, kapusta, buraczki, ćwikła, sałatki, musztarda, koncentraty. Produkcja suszy.
1. Pieczarki marynowane, pieczarki blanszowane, boczniak marynowany
2. Ogórek konserwowy i kwaszony.
3. Kapusta kwaszona i czerwona.
4. Sałatki: warzywna, szwedzka, warzywno-grzybowa.
5. Buraki ćwikłowe, ćwikła z chrzanem, chrzan.
6. Musztarda: sarepska, delikatesowa, stołowa.
7. Ocet 10%.
8. Szczaw.
9. Przecier ogórkowy.
10. Koncentrat pomidorowy 30%.
11. Marmolada (wiadra, karton, luzem).
12. Powidła śliwkowo węgierkowe.
13. Dżem: porzeczkowy, z czarnej porzeczki, wiśniowy, z aronii.
14. Jabłka prażone.
15. Papryka konserwowa.
16. Produkacja suszy.
| | | | | P H D U I E N W S |
|
|
Ilość znalezionych firm : 4 | 1 do 4 |
|